Vanaf vandaag staat het eerste seizoen van The Sinner op Netflix. Ik kijk al een tijdje uit naar deze mysterieuze serie dus ik ga zeker kijken. Jessica Biel vind ik underrated als actrice en ben blij om haar weer eens in een sterke hoofdrol te zien. Als je denkt ‘zo boeiend is Jessica Biel ook weer niet’ dan zou ik The Sinner toch een kans geven, want het heeft positieve recensies gehad en heeft nu een 94% fresh rating op Rotten Tomatoes. Niet slecht toch?

Waar gaat The Sinner over?
Op klaarlichte dag steekt Cora Tannetti (Biel) op een druk strand een voor haar onbekende man neer. Rechercheur Harry Ambrose (Bill Pullman) probeert te ontdekken waarom Cora tot deze daad kwam.

Binnenkort laat ik je mijn eerste indruk van de serie weten. Stay tuned!

Ga jij The Sinner kijken?

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *