poster-seenoevil2Amy (Danielle Harris) is aan het werk in een mortuarium wanneer haar vrienden langs komen om haar te feliciteren met haar verjaardag. Het feestje wordt bruut verstoord door psychopaat Jacob Goodnight (Glenn ‘Kane’ Jacobs, een WWE worstelaar) die eerder op de avond dood gewaand naar het mortuarium werd gebracht.

Beoordeling
Acht jaar na de release van horrorfilm See No Evil is er nu een sequel. Het origineel was niet bijzonder goed, maar wel redelijk vermakelijk. Ik ben wel verbaasd dat ze na zoveel jaar nog een sequel hebben gemaakt en dat ze scream queens Danielle Harris (Halloween films) en Katharine Isabelle (Ginger Snaps) hebben weten te strikken voor de film. Het resultaat is helaas niet veel beter dan het eerste deel.

See No Evil 2 speelt zich af vlak na de gebeurtenissen uit deel één. Hoewel ik See No Evil zeker wel 2 keer heb gezien, kon ik mij niet veel meer herinneren behalve dat een groepje jongeren werd afgeslacht in een gebouw. Mijn tip is dan ook: als je het gevoel hebt dat je een opfriscursus nodig hebt, kijk dan eerst het origineel of lees de Wikipedia pagina. Er zijn wel wat flashbacks gelukkig, maar misschien had ik de film beter kunnen waarderen als het eerste deel wat verser in mijn geheugen zat.

Danielle Harris is een prima lead, al heeft ze weinig om mee te werken. Katharine Isabelle kan veel beter acteren dan ze hier laat zien. Het was gewoon embarrassing om naar haar te kijken. Kaj-Erik Eriksen (Boston Public) en Chelan Simmons (Tucker & Dale vs Evil) doen het redelijk.

Conclusie
See No Evil 2 is een onnodige sequel, maar wel redelijk vermakelijk.

rating-2halfstars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *