poster-rapturepaloozaLindsey (Anna Kendrick, Pitch Perfect) en Ben (John Francis Daley, Bones) proberen tijdens de apocalyps een broodjeskraam op te zetten. The Antichrist (Craig Robinson, This Is the End) laat zijn oog vallen op de mooie Lindsey en besluit om haar zijn bruid te maken ook al heeft zij hier geen interesse in. Lindsey en Ben proberen vervolgens een plan te bedenken om van The Antichrist af te komen.

Beoordeling
Ik hou wel van films met droge humor en dat is wat je krijgt met Rapture-Palooza. De personages gaan vrij nuchter om met de apocalyptische gebeurtenissen en dat maakt het ook leuk. De toon van de film zorgt er ook voor dat Rapture-Palooza zich onderscheidt van andere films met apocalyps setting. Craig Robinson lijkt veel plezier te hebben met zijn rol als The Antichrist of The Beast, zoals zijn personage genoemd wil worden. Ondanks dat zijn grappen wat schunniger waren, vond ik het niet storend en juist in mooi contrast met Anna Kendricks personage Lindsey. Kendrick is een prima leading lady en goed met droge humor. Hoewel ik Bones nooit heb gekeken, kan ik John Francis Daley altijd wel waarderen. Hopelijk gaan we hem nu vaker in films zien, ook al is hij een succesvolle screenwriter van films als Horrible Bosses. Verder zijn er nog leuke bijrollen van grappige mannen als Rob Corddry, John Michael Higgins, Thomas Lennon en Ken Jeong.

Samen met vriendlief zag ik Rapture-Palooza toevallig voorbij komen op HBO en we vonden het allebei een leukere film dan het vergelijkbare This Is the End.

rating-3halfstars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Heb deze ook gezien en gelukkig ben ik er bijna alles aan vergeten…vond ‘m zelf echt verschrikkelijk. Laat zien hoe persoonlijk komedies zijn. 🙂

    1. Helemaal waar! Ik heb bij deze film ook het gevoel dat er geen middenweg is: of je vind het verschrikkelijk of leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *