poster-lovesickWanneer Charlie Darby (Matt LeBlanc, Friends) verliefd wordt dan kan hij niet meer helder denken en wordt hij erg wantrouwend en jaloers. Na de zoveelste misser op liefdesgebied besluit hij vrouwen waar hij verliefd op kan worden af te zweren. Totdat hij de mooie Molly (Ali Larter, Heroes) ontmoet. Hij besluit liefde nog een kans te geven, maar dit loopt al snel uit de hand.

Beoordeling
Lovesick is een romantische komedie, maar helaas één die niet erg grappig is. De filmmakers hadden Charlie beter op een andere manier ‘lovesick’ kunnen maken, bijvoorbeeld door hem zo gek te laten zijn op Molly dat hij alles voor haar doet. Charlie is helaas zo jaloers dat hij zich allerlei scenario’s in zijn hoofd haalt wanneer Molly alleen al met een andere man praat. Hij is erg obsessief en stalkerig. Ik kreeg vooral last van plaatsvervangend schaamte en ik moest zeker niet om zijn acties lachen. Je vraagt je af waarom een vrouw als Molly hem steeds weer een kans geeft, want ze heeft al snel door dat er iets mis is met Charlie.

Gelukkig heeft Lovesick wel een leuke cast, waardoor de film nog redelijk vermakelijk is. Matt LeBlanc en Ali Larter spelen prima hoofdrollen. Daarnaast zijn er leuke bijrollen van onder andere Adam Rodriguez, Kristen Johnston, Richard Riehle en Chevy Chase. Verder heeft Lovesick weinig te bieden.

rating-2halfstars


Lovesick is te zien op HBO.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik sta nu niet echt te popelen om deze snel te gaan zien 😉

    1. Dan heb ik een goede recensie geschreven 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *