poster-horriblebosses2Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) en Kurt (Jason Sudeikis) zijn terug. Dit keer proberen ze niet hun bazen te vermoorden, maar zijn ze bezig om hun eigen baas te worden door hun uitvinding ‘Shower buddy’ op de markt te brengen. Wanneer ze worden belazerd door rijke zakenman Bert Hanson (Christoph Waltz), besluiten ze zijn zoon Rex (Chris Pine) te ontvoeren.

Beoordeling
Horrible Bosses vond ik een leuke film met dank aan hilarische rollen van Kevin Spacey en Jennifer Aniston en het scherpe script van o.a. John Francis Daley. Helaas hebben Spacey en Aniston kleinere rollen in deel 2 en heeft de film andere scenario schrijvers waardoor het toch wat van die scherpte van het eerste deel mist. Chris Pine, als enorme sleazeball, zorgt voor de nodige humor in zijn scènes met de drie hoofdrolspelers die allemaal vrij energieloos spelen, zelfs It’s Always Sunny in Philadelphia-ster Charlie Day. Jammer dat Christoph Waltz niet meer te doen kreeg in de film, want ik denk dat hij veel grappiger kan zijn dan hij hier de kans kreeg om te laten zien.

Conclusie
Niet iedere succesvolle film heeft een sequel nodig. Horrible Bosses 2 is vermakelijk, maar ook weer makkelijk om te vergeten. De film haalt niet het niveau van het eerste deel.

rating-3stars


Horrible Bosses 2 is nu te huur en te koop.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

3 reacties

  1. Ik heb een groot zwak voor zowel Jason Bateman als Jason Sudeikis dus vroeg of laat zal ik deze film wel zien. Heb er geen haast mee want het lijkt me geen topper.

    Deel 1 vond ik overigens erg leuk.

  2. Jammer dat Kevin Spacey en Christoph Waltz wat kleinere rollen hebben, die twee zijn zo leuk! Desondanks moeten we deze toch maar een keer gaan kijken, want het lijkt me inderdaad wel weer vermakelijk 😉

  3. Vond de eerste film verschrikkelijk en dit was helaas niet veel beter. De personages werkten echt op m’n zenuwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *