Sierra Belmont (Lindsay Lohan) is een rijke hotelerfgename die na een ski ongeluk geheugenverlies heeft. Ze wordt opgevangen door een knappe lodge eigenaar (Chord Overstreet) en zijn dochter.

Beoordeling
Lindsay Lohan heeft veel hoogte- en dieptepunten gekend in haar leven. Na het mega succes van Mean Girls kwam ze vooral in het nieuws vanwege haar party girl lifestyle en middelengebruik. Inmiddels zijn we jaren verder en lijkt Lohan haar leven weer op de rit te hebben. Tijd voor een comeback? Ik hoop het, want dat is haar zeker gegund.

Falling for Christmas is een cheesy romantische kerstfilm die niet mis zou staan op Hallmark. Persoonlijk houd ik van die kerstfilms, ondanks dat ze super cliché zijn. Ik heb me dan ook prima vermaakt met deze Netflix film. Dat is voornamelijk te danken aan Lohan en haar tegenspeler Chord Overstreet. Lohan laat hier zien dat ze haar charme niet is verloren. Haar acteerwerk is niet altijd even sterk, maar het is vooral goed om haar na zo’n lange tijd weer te zien stralen. Overstreet is lang een stabiele factor in Glee geweest en weet hoe hij met charme zich door slecht materiaal heen kan worstelen. Helaas hebben de twee weinig chemie samen wat toch wel belangrijk is voor een romcom. Dit verbaast me, omdat Overstreet een acteur is die makkelijk chemie heeft met zijn tegenspelers. Dit zagen we in Glee terug met zijn vele love interests.

Voor de liefhebbers: zowel Lohan als Overstreet zijn met kerstnummers op de soundtrack te horen en deze is te beluisteren op Spotify. Verder valt er eigenlijk niet veel over de film te zeggen.

Conclusie
Falling for Christmas is een middelmatige kerstfilm die het van de charme van Lindsay Lohan en Chord Overstreet moet hebben.


Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. Heb ‘m ook gezien. Vond het een weinig zeggend verhaal. Leuk om Lindsay Lohan weer eens op TV te zien, maar had haar een betere comeback gegund.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *