Na het verlies van zijn dochtertje, schrijft succesvolle zakenman Howard (Will Smith) brieven aan Love, Time en Death. Zijn collega’s huren acteurs in om namens liefde, tijd en de dood antwoord te geven op zijn vragen.

Beoordeling
Ik vergeet steeds hoe deze film heet. Dat geeft je misschien al een idee hoe weinig indruk Collateral Beauty op mij gemaakt heeft. Het is geen slechte film, maar gewoon zeer middelmatig. Dit is echt een standaard Hollywood drama die niets toevoegt en waarbij ik me afvraag waarom acteurs als Will Smith, Keira Knightley, Kate Winslet, Michael Peña, Edward Norton, Naomie Harris en Helen Mirren hebben toegezegd om deze film te maken. Eigenlijk kan ik niets meer zeggen over deze film, want er valt weinig over te zeggen. Alleen het einde was enigszins ontroerend en het acteerwerk is prima.

Conclusie
Collateral Beauty is een middelmatige film met (wonderbaarlijk) een top cast.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Deze werd overal redelijk de grond in geboord. Reden genoeg om me niet te haasten om deze te zien.

    1. Geloof me, je hoeft deze film helemaal niet te zien. Je mist niets. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *