Ellen Langford (Eliza Taylor) is de verwende dochter van een succesvolle zakenman. Ze krijgt de opdracht om een brief af te leveren aan haar vaders voormalige zakenpartner in het kleine Snow Falls. Ze komt daar door een sneeuwstorm vast te zitten en raakt gecharmeerd door Jake (Jake Lacy), de manager van het hotel waar ze verblijft.

Beoordeling
Na A Christmas Prince levert Netflix een nieuwe kerstfilm af: Christmas Inheritance. Het valt me op dat de vrouwelijke hoofdpersonages in cheesy kerstfilms vaak onsympathiek zijn en zo begint Ellen in Christmas Inheritance helaas ook. Gelukkig wordt ze al snel een stuk sympathieker wanneer ze Jake ontmoet en wordt de film hierdoor ook een stuk leuker. Dit is voornamelijk te danken aan Jake Lacy die we nog kennen van rollen in The Office en Girls. Hij speelt een charmante hoofdrol en heeft aardig wat chemistry met Eliza Taylor die ook een prima rol speelt. Het verhaal is erg voorspelbaar net zoals A Christmas Prince, maar als je van die film hebt genoten dan is Christmas Inheritance ook iets voor jou.

Conclusie
Christmas Inheritance is een voorspelbare, maar vermakelijke kerstfilm met name dankzij Jake Lacy.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] Inheritance (2017) | RECENSIE Met: Eliza Taylor (The 100), Jake Lacy (The Office) Het verhaal: Ellen Langford (Taylor) is de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *