CIA-agent Bob Stone (Dwayne Johnson) betrekt oud-klasgenoot Calvin Joyner (Kevin Hart) bij een gevaarlijke missie. Calvin was vroeger de populairste jongen van de school en merkt dat de toen onpopulaire Bob nog steeds tegen hem opkijkt.

Beoordeling
Ik kan Kevin Hart en Dwayne Johnson altijd wel waarderen dus stop ze samen in een film en het moet leuk worden toch? Central Intelligence is een vermakelijke komedie met goed samenspel van Hart en Johnson. Hart speelt een wat hysterische rol die we hem vaker hebben zien spelen. Johnson is hier erg leuk als de stoere CIA-agent die eigenlijk nog net zo dorky is als toen hij op de middelbare school zat. De film zelf is verder niet heel bijzonder. Het is een vrij standaard buddy cop verhaaltje. In de bijrollen zien we verder Amy Ryan, Jason Bateman en Breaking Bad-acteur Aaron Paul voorbij komen, maar ze krijgen niet veel te doen. Central Intelligence moet het vooral hebben van zijn populaire hoofdrolspelers.

Conclusie
Central Intelligence is een vermakelijke komedie met een leuke rol voor Dwayne Johnson.

Tags: , ,

2 Comments

 1. Nostra

  10 januari 2017 at 23:23

  Vond ‘m ook erg leuk, maar alles waar Dwayne Johnson in speelt wordt door hem naar een iets hoger nivo getild…die man heeft zo’n presence!

  1. Gwen

   12 januari 2017 at 16:09

   Helemaal met je eens! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *