Het is koud en glad buiten, perfect weer om binnen te blijven en Netflix te kijken*. Vandaag heb ik dan ook weer een Netflix tip voor je: Horns met in de hoofdrol Daniel Radcliffe.

Waar gaat Horns over?
Ig Perrish (Daniel Radcliffe) wordt verdacht van de moord op zijn vriendin en jeugdliefde Merrin (Juno Temple). Hij blijft ontkennen dat hij het niet heeft gedaan en is vastbesloten om de echte dader te vinden. Op een dag wordt hij wakker met hoorns die uit zijn hoofd groeien.

Waarom een aanrader?
Horns is één van mijn favoriete films van 2014. Deze film, gebaseerd op de bestseller van Joe Hill, heeft mij totaal verrast met zijn originaliteit. Ja, Horns is een beetje vreemd en daar moet je ook wel voor open staan om het echt te kunnen waarderen. In mijn recensie omschreef ik de film als een soort kruising tussen een komedie en een crime thriller met Bijbelse elementen. En Daniel Radcliffe? Die laat zien dat hij meer in huis heeft dan Harry Potter spelen. Verder zijn er ook prima bijrollen van Joe Anderson, Max Minghella, Kelli Garner en James Remar.

* Dekentje is optioneel. Warme choco ook. 😉

Tags: ,

2 Comments

 1. Paul

  12 januari 2017 at 15:45

  Prima mee vermaakt en dat had ik niet verwacht!

  1. Gwen

   12 januari 2017 at 16:16

   Ik ook niet! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *