Na de dood van haar beste vriendin Nikki, ontvangt Alice (Saxon Sharbino) een uitnodiging om een app genaamd Mr. Bedevil te downloaden. Ook haar vrienden downloaden de mysterieuze app, maar al snel ontdekken ze dat Mr. Bedevil kwaadaardig is en mogelijk achter Nikki’s dood zit.

Beoordeling
Sinds kort staat op Pathé Thuis de horrorfilm Bedeviled. Ik ben een grote horror fan, maar had nog nooit van deze film gehoord en was dan ook verbaasd dat het uit 2016 blijkt te stammen. Na het zien van de film snap ik dat het een tijdje heeft geduurd voordat de film bij ons een release kreeg, want het is echt niet zo best. Horrorfilms als Wish Upon krijgen veel crap over zich heen, maar dan denk ik dat die mensen echte shitty horrors als Bedeviled niet hebben gezien.

Een goede horrorfilm is in mijn ogen eng of fun (à la Cabin in the Woods, de Final Destination sequels of Piranha 3D) en Bedeviled is geen van beide. De film neemt zichzelf bijzonder serieus en dat is erg jammer, want het gaat over een killer app. EEN KILLER APP! Het concept alleen al is vrij belachelijk dus doe er dan ook iets mee. Eng is de film totaal niet. Er zitten eigenlijk geen death scènes in Bedeviled, ook al gaan er personages dood. Er gaan zelfs twee vrienden van Alice dood en de film komt er niet eens op terug. Er zit niet eens een scène in dat Alice het nieuws hoort of er treurig om is. Het lijkt of het totaal niet gebeurd is. WTF? Kom op film, try harder. Zo moeilijk is het niet.

Conclusie
Bedeviled is niet eens leuk in een so bad it’s good kinda way.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *