Reviews

Review: Authors Anonymous (2014)

poster-authorsanonymousEen groepje wannabe schrijvers komt regelmatig bij elkaar om hun werk te bespreken. Wanneer het boek van de jonge Hannah (Kaley Cuoco-Sweeting) als eerste wordt gepubliceerd, hebben de overige groepsleden moeite met haar plotselinge succes.

Beoordeling
Ik had nog nooit van van de komedie Authors Anonymous gehoord totdat ik de film voorbij zag komen op HBO. Het verhaal sprak me wel aan evenals de cast bestaande uit The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco-Sweeting, Dylan Walsh, Dennis Farina, Jonathan Bennett en Chris Klein. Het resultaat is een film die nooit echt grappig is, maar wel vermakelijk genoeg. Authors Anonymous wordt gepresenteerd als een documentaire in de stijl van Modern Family. Er wordt tegen de camera gepraat, maar er is ook voldoende interactie tussen de verschillende personage die allemaal een beetje over de top zijn. Cuoco-Sweeting heeft een beetje een vergelijkbare rol als in TBBT, waarin zij de ‘normale’ van de groep speelt. Zij speelt een prima rol net als Walsh en Farina. Klein vind ik eigenlijk alleen leuk als hij een eikel speelt, zoals in Just Friends, al speelt hij hier ook prima. Het is leuk om Mean Girls-acteur Jonathan Bennett weer eens te zien, maar hij voegt weinig toe aan de film.

Conclusie
Authors Anonymous is leuk om een keer te kijken als je behoefte hebt aan een film die makkelijk wegkijkt. Het is ook een film die je net zo makkelijk weer vergeet.

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Easily forgettable dus en aangezien ik nog veel andere films wil zien die dat hopelijk niet zijn sla ik deze over 🙂

    1. Begrijpelijk! Te weinig tijd op een dag en nog zoveel om te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *