Inside Out, de nieuwste Disney•Pixar film, draait vanaf morgen in de Nederlandse bioscopen! Ook de Nederlands gesproken versie Binnenstebuiten, met stemmen van o.a. Georgina Verbaan en Peggy Vrijens, gaat morgen in première. Maar waar gaat de film eigenlijk over?

Pictured (L-R): Sadness, Fear, Anger, Disgust, Joy. ©2015 Disney•Pixar. All Rights Reserved.
Pictured (L-R): Sadness, Fear, Anger, Disgust, Joy. ©2015 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Van een avontuurlijke ballonvlucht in de wolken tot een monsterlijke metropool, de Academy Award®-winnende regisseur Pete Docter (“Monsters, Inc.”, “Up”) heeft een groot publiek naar unieke en tot de verbeelding sprekende oorden gebracht. In de originele Disney*Pixar film “Binnenstebuiten” neemt hij ons mee naar de meest bijzondere plek van allemaal: het hoofd.

Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan, en dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een nieuwe baan krijgt in San Francisco, moet ze haar leventje in het Midden-Westen van Amerika achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school.

Bekijk hieronder twee fragmenten van de Nederlands gesproken versie Binnenstebuiten:

Inside Out en Binnenstebuiten draaien vanaf 15 juli in de bioscoop!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Eén van m’n favorieten dit jaar, ik ga ‘m zeker nog een keer in de bios zien 🙂

    1. Dan moet het wel echt een aanrader zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *