Tijdens de San Diego Comic Con dit weekend werd de trailer van het 6e seizoen van The Walking Dead getoond. De trailer ziet er awesome uit, maar wat vooral mijn aandacht trok was de aanwezigheid acteur Ethan Embry! Het lijkt erop dat hij één van de inwonenden van de Alexandria Safe Zone speelt. Hoewel we ons vorig seizoen al een aantal afleveringen in Alexandria bevonden, was Embry niet eerder te zien in de serie.

twd-embryEthan Embry lijkt bezig te zijn met een comeback. De acteur was in de jaren ’90 populair dankzij rollen in tienerfilms Empire Records en Can’t Hardly Wait. Hij was ook te zien in de romkom Sweet Home Alabama met Reese Witherspoon. Hoewel hij vrijwel constant aan het werk lijkt te zijn geweest, heeft hij sindsdien weinig succes meer gehad. Maar na een terugkerende gastrol in Once Upon a Time, een rolletje in de cult hit The Guest en een rol in de Netflix serie Grace and Frankie lijkt Embry weer terug. Zeker nu hij ook een rol heeft gescoord in The Walking Dead.

Bekijk de trailer van seizoen 6 hier:

Seizoen 6 van The Walking Dead gaat in Amerika op 11 oktober in première met een extra lange aflevering. Hopelijk gaat Fox de serie weer een dag later uitzenden in Nederland, zodat wij niet lang hoeven te wachten.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *