Ally (Jessica Lowndes, 90210) is een workaholic zonder Christmas spirit. Haar vriend Josh (David Reale) is het zat en besluit de relatie te verbreken. Met de hulp van een knappe engel (Chad Michael Murray, One Tree Hill) leert Ally eindelijk kerst waarderen.

Beoordeling
Er staat een overload aan kerstfilms op Netflix en andere streamingsdiensten. Ik pik doorgaans de films eruit met bekende gezichten erin. Dat maakt het voor mij toch wat leuker om naar te kijken. In Angel Falls Christmas zien we Chad Michael Murray die we nog kennen van films als A Cinderella Story en House of Wax. Hoewel Murray charisma heeft komt het hier niet tot uiting in zijn vrij stijve rol. Of denkt hij dat hij een robot speelt in plaats van een engel? Ik ben er nog niet over uit wat hij hier probeert te doen. Jessica Lowndes komt beter uit de verf en teert hier op haar charme. Zij krijgt ook niet veel om mee te werken. De twee hebben helaas weinig chemie samen. Het verraste me dan ook om te lezen dat dit hun derde romantische film is samen na Too Close for Christmas en Colors of Love.

Net als alle Hallmark-achtige kerstfilms is ook deze zeer voorspelbaar, maar goed te verteren na een lange werkdag. Mocht je Holidate met Emma Roberts of Love Hard met Nina Dobrev nog niet hebben gezien dan zou ik die Netflix kerstfilms eerder een kans geven.

Conclusie
Angel Falls Christmas is een zoete, voorspelbare kerstfilm. Geef het een kans als je Chad Michael Murray weer eens wil zien, anders zijn er betere opties.


Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik had precies hetzelfde. Hij komt niet goed uit de verf in deze stijve rol.

    1. Ja, jammer. Hopelijk zien we hem weer eens in een betere rol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *