Scream (1996) is mijn all time favoriete film. Een film die ik in de jaren ’90 ontelbare keren heb gekeken op VHS. Na het teleurstellende succes van Scream 4 in 2011 had ik nooit gedacht dat we ooit een Scream 5 zouden krijgen. Maar die kregen we wel en het is mijn favoriete film van dit jaar. En nu worden we alweer getrakteerd op de teaser trailer voor Scream 6!

De setting is wel even wennen, want we ruilen het oude en vertrouwde Woodsboro in voor New York City. Hierdoor krijgt de film een heel andere vibe. Al hoeft dit natuurlijk niet iets negatiefs te zijn. Laten we maar vertrouwen hebben in Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett die na het geslaagde vijfde deel opnieuw verantwoordelijk zijn voor de regie.

Ook in Scream 6 zijn weer een hoop bekende gezichten te zien. Zoals in de teaser te zien is keren Melissa Barrera, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown en Jenna Ortega terug. Scream veteraan Courteney Cox is ook weer van de partij en Hayden Panettiere maakt haar lang verwachte terugkeer als Kirby. Nieuw dit zesde deel zijn Samara Weaving, Henry Czerny, Tony Revolori, Liana Liberato, Josh Segarra en Dermot Mulroney.

Scream 6 draait vanaf 8 maart in de Nederlandse bioscopen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik heb niks meer van Hayden Panettiere gehoord sinds Heroes!

    1. Ze is volgens mij ook een tijdje gestopt met acteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *