poster-21andoverMiller (Miles Teller, Whiplash) en Casey (Skylar Astin, Pitch Perfect) staan op de 21e verjaardag van hun oude vriend Jeff (Justin Chon, Twilight films) bij hem op de stoep. Zij willen feesten, maar Jeff heeft de volgende dag een belangrijk sollicitatiegesprek. Toch laat hij zich verleiden tot één biertje, wat natuurlijk leidt tot meer.

Beoordeling
21 & Over is een film die ik niet snel zou kijken, omdat ik dronken jongeren die domme dingen doen niet heel amusant vindt. Maar talentvolle acteurs als Miles Teller en Skylar Astin maken zo’n film het bekijken waard. Wat volgt is een film waarin er veel wordt gezopen en er worden een hoop domme dingen gedaan terwijl de jongens Weekend at Bernie’s-style hun bezopen vriend meeslepen. Gelukkig heeft de film meer te bieden dan dat, want er zit verrassend genoeg meer diepgang in de film dan je bij dit soort films verwacht. Teller en Astin maken het beste van hun gênante rollen en doen schaamteloos hun ding.

Conclusie
21 & Over had makkelijk de zoveelste domme komedie in dit genre kunnen zijn, maar dankzij de casting van goede acteurs als Teller en Astin en de aanwezige diepgang, stijgt de film boven zichzelf uit.

rating-3halfstars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Dit is een film die ik destijds links heb laten liggen, maar toevallig zag ik afgelopen weekend dat Teller in deze film speelt. Voor mij genoeg reden om de film toch maar een kans te geven, want het is een solide acteur en heb al redelijk veel van de films waarin hij speelt gezien (nu zijn dat er niet echt veel, dus dat is makkelijk).

    1. Teller (samen met Astin) is voor mij ook de reden geweest om de film toch een kans te geven. De film is zeker het bekijken waard als je een keer zin hebt in mindless entertainment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *