poster Maybe I DoMichelle (Emma Roberts) is toe aan de volgende stap in haar relatie met Allen (Luke Bracey), maar hij heeft zijn twijfels over trouwen. Ze besluiten hun ouders uit te nodigen voor een etentje. Wat ze niet weten is dat hun ouders elkaar wel HEEL erg goed kennen.

Beoordeling
Verschillende standpunten over relaties en het huwelijk staan centraal in romcom Maybe I Do. Het is gebaseerd op een toneelstuk genaamd Cheaters van Michael Jacobs. Hij is ook verantwoordelijk voor het script en de regie van deze film versie. Zorgt dat dan voor een goede verfilming? Nee. Helaas slaagt Jacobs er niet goed in om het concept te vertalen van toneel naar film. De trailer doet je denken dat je naar een leuke romcom gaat kijken, maar de film zelf is zo stijf in beeld gebracht. Het geheel komt over als een toneelstuk met eindeloos geratel over relaties. Jacobs ziet niet dat wat werkt op toneel, niet op film hoeft te werken.

Acteer titanen Diane Keaton, William H. Macy, Richard Gere en Susan Sarandon proberen er het beste van te maken, maar hebben ook hun momenten dat ze spartelen met het script. Emma Roberts en Luke Bracey zijn veel leuker samen in Holidate (2020), een romcom die ik je niet genoeg kan aanraden!

Conclusie
Er zijn genoeg betere romcoms te vinden dus verdoe je tijd niet met Maybe I Do. Kijk liever naar Holidate op Netflix!

2 sterren

Maybe I Do is te bekijken via:

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *