We leven in een nostalgisch televisie tijdperk, want na The X-Files, Fuller House en Heroes Reborn komt er ook een Prison Break revival! Het eerste seizoen van Prison Break behoort tot mijn favoriete tv seizoenen of all time. Over seizoen 2 was ik niet erg enthousiast, maar gelukkig werd de serie (voor mij) vanaf seizoen 3 weer beter. Goed, het niveau van het briljante eerste seizoen werd niet gehaald, maar vermakelijk was het wel.

Vorig jaar schreef ik al een artikel over de top 3 personages die ik wil zien in de Prison Break revival en ik heb geluk, want al mijn favorieten zijn van de partij!

Bekijk de trailer hier:

Prison Break is in 2017 te zien op de Amerikaanse televisie. Hopelijk hoeven wij niet veel langer te wachten op nieuwe afleveringen. Naast Wentworth Miller en Dominic Purcell zien we ook Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper, Rockmond Dunbar en Paul Adelstein terug, al is Adelstein niet in de trailer te zien.

Ga jij de Prison Break revival kijken?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Ik wil zeker de revival gaan kijken, maar pas nadat ik de eerste vier seizoenen heb gezien. Ik vrees dat dat nog wel even gaat duren 🙁

    1. Opschieten, Wilco! 😉 Of anders gewoon s1 en The Final Break kijken, dan weet je genoeg.

  2. Ik heb van het origineel een gedeelte van het eerste seizoen gekeken, maar het pakte mij onvoldoende. Deze revival laat ik dus aan me voorbijgaan.

    1. Das jammer! Ik was vorig jaar begonnen aan een rewatch en werd er meteen weer ingezogen. Ach ja, smaken verschillen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *