The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn
Met: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Simon Pegg, Cary Elwes
Regisseur: Steven Spielberg
In Amerika moeten ze tot kerst wachten, maar wij niet. Hier in Nederland (en eigenlijk in een groot deel van Europa) is sinds deze week The Adventures of Tintin te zien. Of zoals wij hem beter kennen, Kuifje. Zelf ben ik erg voor de casting van Jamie Bell as Kuifje himself. Nog voordat hij gecast was, riep ik al dat ze hem moesten nemen als Kuifje. Imagine mijn teleurstelling toen ik erachter kwam dat ze motion capture technologie gingen gebruiken voor de film. Zie ook: The Polar Express. Niet mijn ding. De stripboeken heb ik vroeger gelezen, maar de film sla ik maar even over.


De Heineken Ontvoering
Met: Rutger Hauer, Teun Kuilboer, Reinout Scholten van Aschat
Regisseur: Maarten Treurniet
Jammer voor Holleeder, maar De Heineken Ontvoering draait gewoon in de bioscoop. Deze film is al genoeg in het nieuws geweest, dus meer heb ik er niet over te zeggen.

What’s Your Number?
Met: Anna Faris, Chris Evans, Zachary Quinto, Mike Vogel, Chris Pratt, Blythe Danner, Ari Graynor, Joel McHale
Regisseur: Mark Mylod
De altijd sprankelende Anna Faris speelt Ally, een vrouw met veel losers als exen. Na het lezen van een artikel in een tijdschrift dat vrouwen met 20 of meer relaties hun kans op ware liefde hebben verspeeld, gaat ze opzoek naar haar beste ex. Ze krijgt hulp van buurman Colin (Evans) en Ally helpt hem om zijn one night stands te vermijden.
Anna Faris is één van de grappigste actrices van haar generatie en ook nog eens very likeable. We moeten dus maar blij zijn dat ze er niet de zoveelste Kate Hudson romcom van gemaakt hebben. Met de charming Chris Evans aan haar zijde en een hoop bekende gezichten als Ally’s exen is What’s Your Number? één van de weinige romantische komedies van de laatste tijd die me nog leuk lijkt.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *