The Help
Met: Emma Stone, Octavia Spencer, Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Chris Lowell, Mike Vogel
Regisseur: Tate Taylor
The Help was een groot succes in Amerika. De film speelt zich af in Mississippi in de jaren ’60. Skeeter (Emma Stone, Easy A) is een jonge vrouw die schrijfster wilt worden. Ze besluit een groep donkere vrouwen te interviewen die hun leven hebben gewijd aan het ondersteunen van blanke gezinnen. Aibileen (Viola Davis, Eat Pray Love), de schoonmaakster van Skeeters beste vriendin, is de eerste die met haar wilt praten. Dit alles zorgt voor onrust in de stad.

The Help is genomineerd voor 5 Golden Globes, o.a. voor Beste Drama Film en Davis is genomineerd voor Beste Actrice!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Jaa! Deze film heb ik afgelopen weekend gezien. Absoluut een aanrader! Voor mij was het zien van deze film ook meteen de aftrap voor het schrijven van mijn scriptie, aangezien The Help (de roman) daarin centraal staat 🙂

    1. Cool! Ik wil The Help ook nog zien, maar ik wacht op de dvd. Mijn volgende biosbezoek is bestemd voor The Girl with the Dragon Tattoo. Ben erg benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *