50/50
Met: Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard
Regisseur: Jonathan Levine
Joseph Gordon-Levitt (500 Days of Summer) speelt de 27-jarige Adam die erachter komt dat hij kanker heeft. Hij krijgt steun van zijn beste vriend Kyle (Seth Rogen), zijn overbezorgde moeder Diane (Anjelica Huston) en zijn jonge therapeute Katherine (Anna Kendrick).
Het verhaal is gebaseerd op de eigen ervaringen van schrijver Will Reiser toen hij kanker had. 50/50 is genomineerd voor een Independent Spirit Award voor Beste Film en Huston is genomineerd voor Beste Vrouwelijke Bijrol.

We Need to Talk About Kevin
Met: Tilda Swinton, John C. Reilly, Ezra Miller
Regisseur: Lynne Ramsay
In We Need to Talk About Kevin zien we hoe Eva (Oscar-winnares Tilda Swinton) probeert om te gaan met het feit dat haar zoon Kevin (Ezra Miller) een bloedbad heeft aangericht op zijn school. Ze vraagt zich af in hoeverre zij verantwoordelijk is voor het drama dat Kevin heeft veroorzaakt.

Ook nieuw in de bioscoop: misdaadfilm Texas Killing Fields met Sam Worthington (Avatar), Jeffrey Dean Morgan (Grey’s Anatomy), Jessica Chastain (The Tree of Life) en Chloë Moretz (Kick-Ass).

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *