Na Machete (2010) weet Robert Rodriguez opnieuw een aardige cast te verzamelen voor de sequel, Machete Kills. Danny Trejo keert terug als ex-federale Machete. Ook Michelle Rodriguez en Jessica Alba zullen weer te zien zijn. Omdat productie deze maand begint in Austin, Texas, hebben we de afgelopen weken aardig wat casting news gehoord:

• Mel Gibson heeft zich de laatste jaren niet erg populair gemaakt. Hij gaat met Machete Kills een poging doen om een comeback te maken. Hij speelt een wapenhandelaar.

• Demian Bichir kreeg eerder dit jaar een Oscar-nominatie voor Beste Acteur voor A Better Life. Waarschijnlijk heeft hij sindsdien veel aanbiedingen gekregen. Het is leuk dat hij kiest voor een film als Machete Kills. Welke rol hij gaat spelen is nog niet duidelijk.

• De mooie Amber Heard (Drive Angry) hoeft niet ver te reizen voor haar rol als manipulatieve huurmoordenaar genaamd Miss San Antonio. Zij woont zelf in Austin.

• Afgelopen vrijdag werd bekend dat Modern Family-actrice Sofia Vergara een rol heeft in de film. Volgens Variety speelt zij “leather-clad Madame Desdemona, whose Mexican harlots have information that Machete needs.”

Ik ben benieuwd wie we nog meer kunnen verwachten in Machete Kills!

Bron: Variety, /Film

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *