From Dusk Till Dawn (1996) is één van mijn all time favoriete films. Maar waarom er 18 jaar later een televisie serie moet komen? Geen idee. Het goede nieuws is dat regisseur Robert Rodriguez ook de drijvende kracht is achter de serie die in Amerika op zijn zender El Rey wordt uitgezonden. Het slechte nieuws is dat de personages uit de cult klassieker nu gespeeld worden door een hoop B-acteurs, met uitzondering van de altijd awesome Robert Patrick. Dus geen George Clooney, Quentin Tarantino, Juliette Lewis, Harvey Keitel of Salma Hayek. Maar D.J. Cotrona (G.I. Joe: Retaliation) als Seth Gecko en Zane Holtz (Make It or Break It) als zijn broer Richie. Robert Patrick (zelf te zien in From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money) speelt Jacob Fuller. Wilmer Valderrama (That 70s Show) speelt Carlos. En Earl McGraw wordt gespeeld door Don Johnson (Nash Bridges). Niet eens door Michael Parks die McGraw in meerdere films heeft gespeeld!

Bekijk hier de trailer van From Dusk Till Dawn: The Series.

Ik verwacht zelf niet veel van de serie. Ik kijk liever de film nog een keer. Ik vraag me wel af waarom ze voor jongere acteurs hebben gekozen voor de serie. Goed, Cotrona is maar een paar jaar jonger dan Clooney was toen hij in From Dusk Till Dawn speelde, maar Clooney oogde tenminste als een echte man. Cotrona en Holtz zien er uit als een stel jongeren in pakken die stoer proberen te doen. Maar wie weet is de serie veel beter dan ik verwacht. We wachten het maar even af.

From Dusk Till Dawn: The Series gaat op 11 maart in Amerika in première. Wanneer wij de serie te zien krijgen is nog niet bekend.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] was niet heel enthousiast toen ik 2 jaar geleden de trailer zag van From Dusk Till Dawn: The Series. Een serie maken van één van mijn favoriete films? Ik snapte niet waar dit 18 jaar later voor […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *