TV, TV, TV

Dit is wat we weten over de Pretty Little Liars time jump

Volgende week start de tweede helft van het zesde seizoen van Pretty Little Liars. In de midseason finale kwamen we eindelijk achter de identiteit van de mysterieuze “A”. Lees niet verder als je niet wil weten wie “A” is, want SPOILER ALERT! het was CeCe die als “A” het leven van de Liars zeer moeilijk maakte.

pll-newintroWanneer Pretty Little Liars volgende maand terugkeert, is het 5 jaar later in de PLL wereld. De meiden hebben hun leven opgepakt en hebben zo’n 5 jaar kunnen genieten van een normaal leven zonder “A”. Ze zijn nog steeds vriendinnen, maar niet meer zo close als eerst. Door een bepaalde gebeurtenis gaan de meiden weer terug naar Rosewood. Helaas krijgen ze weer berichtjes van iemand en nu niet van CeCe.

Spencer en Toby
Spencer ging naar Georgetown University en is nu werkzaam op Capitol Hill. Zij is niet meer samen met Toby die nog steeds werkzaam is als politieagent in Rosewood. Hij heeft een huis buiten Rosewood gebouwd en hij schijnt een nieuwe love interest te krijgen.

Hanna en Caleb
Ook Hanna en Caleb zijn uit elkaar. Inmiddels is zij verloofd en werkzaam in de fashion industry terwijl Caleb werkzaam is in de ICT en regelmatig gaat vissen met Toby.

Emily
Emily ging na graduation naar California, maar stopte met haar studie nadat haar vader kwam te overlijden. Ook probeerde ze haar relatie met Paige nog een kans te geven.

Aria en Ezra
Aria woont in Boston waar ze zich op het schrijven gestort. Ze heeft een nieuwe relatie met ene Liam, maar heeft nog wel contact met Ezra. Met Ezra zelf gaat het niet goed en hij lijkt een alcoholprobleem te hebben.

Alison
Alison is getrouwd en werkzaam als lerares in Rosewood. Ze heeft goed contact met CeCe en wil dat de andere meiden een verklaring afleggen dat ze zich niet meer bedreigd voelen door CeCe.

Showrunner I. Marlene King heeft al aangegeven dat we een aantal andere bekende gezichten terug gaan zien na de timejump, waaronder Mona, Lucas, CeCe, Jenna en Melissa.

Bekijk hier de eerste vier minuten van de midseason première:

Pretty Little Liars 6B promo:

Heb jij ook zin in nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

3 reacties

  1. Ik snap dat ze vooraf dit aantal afleveringen toegezegd hebben gekregen en nu ook vol moeten maken, maar eigenlijk snap ik niet waarom we met een compleet nieuwe verhaallijn beginnen.

    1. Ik snap het eigenlijk ook niet, maar misschien de verhaallijnen uiteindelijk toch iets met elkaar te maken? Althans, dat hoop ik dan maar.

      1. Haha, ja, laten we het hopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *