poster-deadsnow2Na de gebeurtenissen uit Dead Snow, wordt Martin (Vegar Hoel) wakker in het ziekenhuis en wordt hij ervan verdacht zijn vrienden te hebben vermoord. Het goede nieuws is, volgens de arts, dat ze zijn afgezaagde arm er weer aan hebben kunnen zetten. Maar dit blijkt niet Martins eigen arm te zijn, maar een zombie arm met een eigen, dodelijke wil. Martin schakelt de hulp in van de Amerikaanse Zombie Squad, onder leiding van Daniel (Martin Starr, Knocked Up) om te vechten tegen de nazi zombies.

Beoordeling
Dead Snow is een vermakelijke film en deel 2 is dat gelukkig ook! Ik ben blij dat ze voor het 2e deel niet gingen voor een nieuw groepje vrienden in een huisje op de berg dat aangevallen wordt door nazi zombies, maar dat het verhaal van Martin wordt voortgezet. Het begin van de film doet wel denken aan de film Idle Hands met Devon Sawa, waarin zijn hand ook een eigen wil heeft, maar gelukkig gaat Dead Snow 2 hier een andere richting mee op. Er zit voldoende humor in de film en de film voelt nooit als een standaard horror film, maar als één die door liefhebbers van het genre is gemaakt. Vegar Hoel speelt een prima hoofdrol en het is ook grappig om Martin Starr in de film te zien als de leider van de Zombie Squad.

Conclusie
Al met al, een verrassend leuke film en een prima vervolg.

rating-3stars

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. Ik vind het eerste deel erg vermakelijk en deze staat ook nog op mijn lijstje om te gaan kijken. Ik ben benieuwd! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *