Ik ben al een tijdje een liefhebber van het werk van Kevin Smith, maar de beste man maakt het me niet makkelijk. Na de Justin Long walrus trauma’s die ik heb opgelopen door Tusk heb ik het gevoel dat ik ergens echt grenzen moet gaan stellen en na het zien van de Yoga Hosers trailer heb ik die grens wel bereikt.

Lily-Rose Depp (dochter van Johnny) en Harley Quinn Smith (dochter van Kevin) spelen yoga fanaten die de strijd aangaan met… bratzis? Bekijk de trailer hier:

Ook Justin Long, Natasha Lyonne, Adam Brody, Vanessa Paradis, Austin Butler en Johnny Depp zijn in Yoga Hosers te zien. Het is nog niet bekend wanneer de film in Nederland te zien is.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

5 reacties

  1. Ik kijk geen trailers, maar hoor Kevin Smith al maanden over deze film praten en ben erg benieuwd (ook al zijn de eerste recensies alles behalve positief)

    1. Ja, ik heb hetzelfde gehoord over de recensies. Na het zien van de trailer snap ik het wel. Ik ga de film ooit nog wel kijken.

  2. Ook nog redelijk grote namen! Paradis en Depp zijn niet de minste. Soms kan ik wel om Smith zijn films lachen, maar soms gaat het ook echt te ver. Benieuwd waar deze naartoe gaat!

    1. Depp was ook te zien in Tusk en speelt hier dezelfde rol. Het was een vreemde performance. Ik verwacht meer van hetzelfde :p

  3. […] tips: Hush, Imagine Me & You en meer! • Scream: over “Psycho” (#2.02) • Canadian eh? Yoga Hosers trailer • Top 5 films waar ik nog naar uitkijk dit jaar • Scream: over “I Know What You Did […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *