De teaser trailer van Batman v Superman: Dawn of Justice is online! Man of Steel vond ik een middelmatige film dus ik zat zelf niet zo te wachten op een sequel, opnieuw onder de regie van Zack Snyder. Wat Batman in deze film te zoeken heeft? Ik weet het nog steeds niet. Maakt Batman zich zorgen dat Superman eigenlijk een villain is die de stad wil vernietigen? Wat hem overigens bijna helemaal gelukt is in Man of Steel, maar we dwalen af. En kunnen ze dan niet gewoon praten over de intenties van Superman? Want dat kan best een hoop gedoe (en schade aan de stad) schelen!

De toon van de teaser is heel depressing, maar dat vindt Batman zelf vast niet zo erg. DARKNESS! NO PARENTS! Bekijk de teaser hieronder:

Ben Affleck is de nieuwe Batman, maar de rol van Superman wordt opnieuw gespeeld door Henry Cavill. Ook Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Gal Gadot, Jeremy Irons en Jesse Eisenberg zijn in Batman v Superman: Dawn of Justice te zien. De film draait vanaf 24 maart in de Nederlandse bioscopen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *