Ook Nederland kan binnenkort genieten van de Amerikaanse serie American Horror Story. Helaas niet op televisie (voor zover ik weet), maar wel op dvd dankzij bol.com. Seizoen 1 is vanaf 24 oktober te koop, maar je kan de dvd al reserveren.

Niet bekend met deze top serie? American Horror Story is, hoe raar het ook klinkt, van de makers van Glee. Elk seizoen is een losstaand verhaal. In seizoen 1 draait het om de familie Harmon. Nadat Vivien Harmon (Connie Britton, Friday Night Lights) een miskraam heeft gehad en haar man Ben (Dylan McDermott, The Practice) een affaire had met één van zijn studenten, verhuizen ze samen met dochter Violet (Taissa Farmiga, zusje van Vera) naar Los Angeles. Daar staat het gezin een nieuw drama te wachten: hun huis is haunted.

American Horror Story is genomineerd voor 17 Emmy’s. Naast Britton, McDermott en Farmiga zijn ook Jessica Lange, Evan Peters, Sarah Paulson, Zachary Quinto, Mena Suvari en Frances Conroy te zien.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. […] uitzenden zodat meer mensen kunnen genieten van deze bizarre serie van de makers van Glee? Gelukkig is seizoen 1 vanaf 24 oktober te koop. In Amerika start seizoen 2, American Horror Story: Asylum, op 17 oktober. Promotie voor de serie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *