poster-zombielandDe komedie Zombieland was één van de leukste films uit 2009. En nu zijn er plannen om er een serie van te maken. Nou ja, plannen? Zombieland begon zelf als een potentiële televisie pilot die werd gekocht door de Amerikaanse zender CBS. Toen de zender besloot om de pilot niet te maken, besloten schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick om er een film van te maken. Met veel succes!

Volgens io9.com zijn de plannen voor een Zombieland serie weer opgepakt en zijn de vier belangrijkste personages uit de film (Columbus, Tallahassee, Wichita en Little Rock) ook in de serie te zien. Maar verwacht niet dat Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone en Abigail Breslin te zien zijn in de rollen. De makers van de serie zijn op zoek naar andere acteurs om in de serie te spelen. Jammer dat Sam Huntington in Being Human speelt, anders had ik hem wel in de rol van Columbus willen zien. Hebben jullie nog casting ideeën?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *