31dagen-wrongturnOktober is horror maand hier op Be Cool, Sodapop! Elke dag staat een andere horrorfilm in de spotlight die het bekijken waard is. Sommige films zijn cheesy fun, andere films juist weer eng, grappig of spannend. Leuk voor Halloween of op een andere dag!

Film van dag #22: Wrong Turn (2003)
Met: Eliza Dushku, Desmond Harrington, Jeremy Sisto
Regisseur: Rob Schmidt

Het verhaal
Chris (Desmond Harrington) en Jessie (Eliza Dushku) en haar vrienden zijn na een auto ongelukje stranded in een bos in the middle of nowhere. Ze gaan op zoek naar hulp, maar één voor één worden ze afgeslacht door de bloeddorstige bewoners van het bos.

wrongturnWat is er aan de hand?
Gemuteerde hillbillies vermoorden knappe mensen in het bos.

Waarom een aanrader?
Ik realiseerde me dat ik nog geen film had genoemd met gemuteerde hillbillies dus vandaag is Wrong Turn aan de beurt. Inmiddels zijn er zes Wrong Turn films, maar wat mij betreft is alleen de eerste de moeite waard (ik heb ze niet eens allemaal gezien, maar ik voel me vrij zeker over deze statement). Het eerste deel is een spannende survival horror met veel bekende gezichten in de cast. Jeremy Sisto alleen al maakt deze film de moeite waard!

Voor wie?
Voor de horror fan die van survival horror houdt, hillbillies en old school special effects.

Waar?
Wrong Turn is verkrijgbaar op dvd.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. Hahaha, hillbillies. Ja dat zijn ze wel ja. Heerlijke smerige film.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *