Oktober is horror maand hier op Be Cool, Sodapop! Elke dag staat een andere horrorfilm in de spotlight die het bekijken waard is. Sommige films zijn cheesy fun, andere films juist weer eng, grappig of spannend. Leuk voor Halloween of op een andere dag!

Film van dag #23: Bait (2012)
Met: Xavier Samuel, Sharni Vinson, Julian McMahon
Regisseur: Kimble Rendall

Het verhaal
Een tsunami overspoelt een kustplaatsje in Australië, net op het moment dat er een overval wordt gepleegd op een supermarkt. Het personeel en de klanten van de winkel komen niet alleen vast te zitten met de gewapende overvaller, maar ook met een haai.

bait2012Wat is er aan de hand?
Er zwemt een haai in een supermarkt!

Waarom een aanrader?
Bait is zeker niet één van de beste haaienfilms van de afgelopen jaren, maar het is zeker wel een vermakelijke zit. Een film over een haai in een supermarkt moet je niet serieus nemen en Bait is vooral cheesy fun! In tegenstelling tot bijvoorbeeld Shark Night 3D weet Bait wel een goede balans te vinden tussen horror en komedie.

Voor wie?
Voor de horror fan die van cheesy haaienfilms houdt.

Waar?
Bait is verkrijgbaar op dvd.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. […] in de ondergelopen winkel met een haai. Bait moet je vooral niet al te serieus nemen. Tijdens 31 dagen horror noemde ik de film al cheesy fun en dat is het ook echt. De film weet een goede balans te vinden […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *