31dagen-tuskOktober is horror maand hier op Be Cool, Sodapop! Elke dag staat een andere horrorfilm in de spotlight die het bekijken waard is. Sommige films zijn cheesy fun, andere films juist weer eng, grappig of spannend. Leuk voor Halloween of op een andere dag!

Film van dag #30: Tusk (2014)
Met: Justin Long, Michael Parks, Haley Joel Osment
Regisseur: Kevin Smith

Het verhaal
Wallace (Justin Long) en Teddy (Haley Joel Osment) zijn populaire podcasters. Voor de podcast gaat Wallace naar Canada waar hij avonturier Howard Howe (Michael Parks) ontmoet. Howe vertelt hem dat hij ooit bevriend was met een walrus. Omdat Howe zijn vriend mist, besluit hij van Wallace een walrus te maken.

tusk001Wat is er aan de hand?
Body horror op z’n meest disturbing!

Waarom een aanrader?
Is Tusk echt een aanrader? Nee. Maar als ik Justin Long walrus trauma’s heb dan moet ik die met jullie delen. Wel zo eerlijk. 😉 Verder is Tusk gewoon super weird. Nee echt. Johnny Depp komt ook nog eens voorbij in een random rol als detective. Gelukkig spelen Justin Long en Michael Parks sterke rollen en het is fijn om Haley Joel Osment ook weer eens te zien.

Voor wie?
Voor de horror fan die van weird en creepy houdt en die het niet erg vindt om trauma’s op te lopen.

Waar?
Tusk staat op Netflix. Yay?

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *