31dagen-triangleOktober is horror maand hier op Be Cool, Sodapop! Elke dag staat een andere horrorfilm in de spotlight die het bekijken waard is. Sommige films zijn cheesy fun, andere films juist weer eng, grappig of spannend. Leuk voor Halloween of op een andere dag!

Film van dag #3: Triangle (2009)
Met: Melissa George, Liam Hemsworth, Michael Dorman
Regisseur: Christopher Smith

Het verhaal
Alleenstaande moeder Jess (Melissa George) is met vrienden een dagje aan het zeilen wanneer ze plots overvallen worden door een storm. Ze worden gered door een groot passagiersschip, maar eenmaal aan boord kunnen ze niemand vinden. Jess krijgt het gevoel dat ze al eerder op het schip is geweest.

triangleWat is er aan de hand?
Triangle is één grote mind f*ck dus ik ga je niet vertellen wat er aan de hand is. Laat je verrassen!

Waarom een aanrader?
Ik speel een beetje vals, want is Triangle echt horror? Misschien niet, maar de film is zeker het bekijken waard. Heb ik al gezegd dat deze film één grote mind f*ck is die zeker ook nog een rewatch waard is? Plus, Melissa George!

Voor wie?
Voor de horror fan die van puzzelen houdt.

Waar?
Triangle is verkrijgbaar op dvd en te zien via Ziggo MyPrime.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

6 reacties

  1. Vinnie's Recensies

    Gaaf dit. Midnight Meat Train ligt klaar. Ik hoop m deze week te kunnen bekijken. Ken het verhaal al wel. Staat in Books of Blood van Barker. Vind de boeken van Barker fenomenaal. Ben benieuwd naar de film. Triangle was ik eigenlijk soort van vergeten. Meteen op het lijstje gezet. Ben benieuwd wat er nog meer volgt 😉

    1. Ik hoop dat mijn trukendoos niet leeg is voor het einde van de maand. 😉

  2. Hey, eens een keer een “horror” film die ik gezien heb! Vond ‘m echt goed en heb ‘m volgens mij dezelfde week gezien als Timecrimes. De twee films hebben veel overeenkomsten en als ik moest kiezen dan zou ik die laatste kijken, maar Triangle zou ik ook nog een keer willen zien.

    1. Timecrimes heb ik nog niet gezien. Bedankt voor de tip!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *