31dagen-ratterOktober is horror maand hier op Be Cool, Sodapop! Elke dag staat een andere horrorfilm in de spotlight die het bekijken waard is. Sommige films zijn cheesy fun, andere films juist weer eng, grappig of spannend. Leuk voor Halloween of op een andere dag!

Film van dag #15: Ratter (2015)
Met: Ashley Benson, Matt McGorry
Regisseur: Branden Kramer

ratterHet verhaal
Emma (Ashley Benson) is een knappe jonge studente die net vanuit het Middenwesten naar New York is verhuisd en vol enthousiasme aan haar leven in de grote stad wil beginnen. Maar als een stalker haar apparatuur hackt, verwoest hij Emma’s illusies van privacy en ontdekt ze hoe fragiel ons gevoel van veiligheid kan zijn.

Wat is er aan de hand?
Een creepy stalker hackt Emma’s telefoon, laptop etc. en houdt haar zo in de gaten.

Waarom een aanrader?
Als Bone Tomahawk zich horror mag noemen, dan mag ik van mezelf Ratter kiezen als één van mijn filmtips voor 31 dagen horror! Zoals ik in mijn recensie al zei: ik geloof niet in geesten, maar wel dat er creepy mensen zijn die je webcam kunnen hacken zonder dat jij het weet. Ratter weet dit ook behoorlijk effectief in beeld te brengen en hierdoor word je er extra van bewust wat iemand te zien krijgt als die persoon mee wil kijken via jouw camera’s. Ik voelde me in ieder geval behoorlijk creeped out door deze film! En dankzij Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson leef je ook nog eens mee met arme Emma.

Voor wie?
Voor de horror fan die creeped out wil raken door iets wat werkelijk kan gebeuren.

Waar?
Ratter is verkrijgbaar op dvd.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *