Netflix tip: You’re Next (2011)

Regisseur Adam Wingard verraste vorig jaar vriend en vijand met zijn zeer vermakelijke 80’s vibe thriller The Guest. Zelf ben ik geen fan van Wingards werk, omdat dit vaak gepaard gaat met shaky cam wat ik 99 van de 100 keer verschrikkelijk vind. Maar ik merk wel dat hij steeds een betere filmmaker wordt.

Eén van Wingards eerdere films staat nu op Netflix, namelijk horrorfilm You’re Next met Sharni Vinson. Misschien is het een verrassende keuze voor een Netflix tip, omdat ik de film zelf maar 3 sterren gaf, maar de film heeft zeker zijn momenten. Zoals ik al zei in mijn recensie:

“Het duurt even voordat de film op gang komt, maar als the shit eenmaal the fan hit, dan is het ook een vermakelijke film met een held die je ook echt toejuicht.”

You’re Next is het bekijken waard voor horror fans of als je na The Guest nieuwsgierig bent geworden naar het werk van Adam Wingard.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *