Indiana Jones Marathon maandag 18 april in zeventien bioscopen van Pathé

poster-indianajonesBij de 35ste verjaardag van Raiders of the Lost Ark organiseert Pathé maandag 18 april in zeventien bioscopen een Indiana Jones Marathon. In Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Helmond, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaandam en Zwolle. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa’s van de bioscopen.

Tijdens de Indiana Jones Marathon draaien de drie avonturenfilms van Steven Spielberg en George Lucas met Harrison Ford als Indiana Jones in chronologische volgorde:

18.00 – 19.55 uur: Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark (1981)
In 1936 krijgt archeoloog Indiana Jones de opdracht de Ark te vinden. In de vergulde kist zouden de restanten liggen van de stenen tafels met de Tien Geboden. Indy is echter niet de enige geïnteresseerde in het relikwie. Bij zijn speurtocht moet hij het opnemen tegen de Nazi’s.

20.10 – 22.08 uur: Indiana Jones and the Temple of Doom (1984)
Na een incident in een nachtclub in Shanghai slaan Indiana Jones, nachtclubzangeres Willie Scott en Indy’s helper Short op de vlucht. Ze belanden in een dorpje waar een groep schurken een magische steen heeft gestolen. Indiana belooft de bewoners de steen terug te vinden.

22.20 – 00.27 uur: Indiana Jones and the Last Crusade (1989)
In het derde deel van de spectaculaire trilogie is professor Henry Jones, Indy’s vader, bij zijn zoektocht naar de Heilige Graal spoorloos verdwenen. Met de hulp van dr. Elsa Schneider speurt Indiana Jones hem op.

De zeventien bioscopen: Pathé Arena en Pathé De Munt (Amsterdam), Pathé De Kuip (Rotterdam), Pathé Scheveningen (Den Haag), Pathé Amersfoort, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Tilburg, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Zaandam en Pathé De Kroon (Zwolle).

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *