Thriller The Wall met Aaron Taylor-Johnson draait vanaf 8 juni in de bioscoop. In samenwerking met Triple P Entertainment mag Be Cool, Sodapop 1x 2 vrijkaartjes weggeven voor deze spannende film. Wil jij kans maken op deze vrijkaartjes? Beantwoord dan hieronder de volgende vraag:

Wie heeft The Wall geregisseerd?

Waar gaat The Wall over?
Tijdens de oorlog in Irak worden sergeant Locke en luitenant Hobbs in een totaal verlaten dorp onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter ‘Ghost’. Terwijl Hobbs zwaargewond op de grond ligt, verschanst Locke zich achter een muur en probeert hij hulptroepen op te roepen. Maar in plaats daarvan krijgt hij de sniper zelf aan de lijn…

Maak kans op 2 vrijkaartjes voor The Wall
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op 1x 2 vrijkaartjes voor The Wall! Tot en met woensdag 7 juni 2017 kun je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaar ontvangt per per mail bericht. Succes!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *