De romantische komedie The Big Sick met Kumail Nanjiani en Zoe Kazan draait vanaf 3 augustus in de bioscoop. In samenwerking met Triple P Entertainment mag Be Cool, Sodapop 2x 2 vrijkaartjes weggeven voor deze leuke film. Wil jij kans maken op deze vrijkaartjes? Beantwoord dan hieronder de volgende vraag:

In welke HBO-serie speelt Kumail Nanjiani één van de hoofdrollen?

Waar gaat The Big Sick over?
The Big Sick is het waargebeurde liefdesverhaal van comedian Kumail Nanjiani en zijn vrouw. De film vertelt op hilarische en ontroerende manier hun gevecht tussen liefde en familietradities. Producent Judd Apatow (Girls, Knocked Up, This is 40, Bridesmaids) heeft een reputatie om komedietalent te ontdekken en overtreft zichzelf met de introductie van Kumail Nanjiani, een acteur die voor altijd een warme plek in je hart zal veroveren. The Big Sick ging in première op het Sundance Film Festival en groeit sindsdien uit tot dé romantische komedie van het jaar.

Maak kans op 2 vrijkaartjes voor The Big Sick
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op 2x 2 vrijkaartjes voor The Big Sick! Tot en met woensdag 2 augustus 2017 kun je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaar ontvangt per mail bericht. Succes!

Met dank aan Triple P Entertainment voor het beschikbaar stellen van de kaartjes!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *