thefinalgirls-packshotThe Final Girls, één van de origineelste horrorkomedies van de afgelopen jaren, is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray! In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Way To Blue mag Be Cool, Sodapop een 2 Blu-ray DVD* examplaren van The Final Girls weggeven. Wil jij kans maken op een DVD van deze leuke film? Beantwoord hieronder de volgende vraag:

In welke griezelige serie speelde The Final Girls-actrice Nina Dobrev?

The Final Girls
Wanneer Max (Taissa Farmiga) en haar vrienden een vertoning bijwonen van “Camp Bloodbath”, de beruchte horrorfilm uit de jaren ’80 waarin de overleden moeder van Max (Malin Akerman) meespeelt, worden ze op geheimzinnige wijze het witte doek ingezogen. Ze beseffen al snel dat ze vastzitten in de cult-klassieker en moeten samen met de fictieve en noodlottige kampleiders, waaronder de moeder van Max als de “schreeuwkoningin”, de machete-zwaaiende moordenaar uit de film van zich afhouden. Scène na scène stijgt het dodenaantal: Wie van de meiden overleeft het en zal aan de film ontsnappen. “The Final Girls” is een horrorkomedie met Adam DeVine, Thomas Middleditch, Alia Shawkat, Alexander Ludwig en Nina Dobrev.

Copyright: © 2015 Sony Pictures Worldwide Acquisitions Inc. All Rights Reserved.

The Final Girls is sinds 13 januari 2016 verkrijgbaar op DVD & Blu-ray!
Eerder schreef ik al een positieve recensie over The Final Girls en noemde ik de film een cadeautje voor de slasher fan. Maar ook niet horror fans kunnen de film waarderen!

Bekijk de trailer hier:

Maak kans op een DVD van The Final Girls
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op een DVD exemplaar van The Final Girls! Tot en met woensdag 9 maart 2016 kan je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaars ontvangt na 9 maart bericht per mail.

Met dank aan Way To Blue en Sony Pictures Home Entertainment voor het beschikbaar stellen van twee DVD exemplaren van The Final Girls! Bekijk ook de Facebook-pagina van Sony Pictures Home Entertainment!

*Door een foutje heb ik twee DVD exemplaren van The Final Girls ontvangen voor de winactie in plaats van twee Blu-rays.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Heel graag maak ik kans op deze leuke film voor mijn kleindochters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *