Toen ik zag dat As Above, So Below nu op Netflix staat, was ik meteen enthousiast. Misschien vreemd, omdat ik de film destijds ‘maar’ 3 sterren heb gegeven, maar ik denk altijd met een positief gevoel terug aan de film. Wat me zo aanspreekt aan As Above, So Below is dat de film totaal anders is dan de meeste horrorfilms die we de afgelopen jaren voorgeschoteld hebben gekregen. De film speelt zich af in de catacomben van Parijs en dat zorgt voor een beklemmend sfeertje.

Het verhaal
Scarlett (Perdita Weeks, The Invisible Woman) is geobsedeerd door de legendarische Philosopher’s Stone, ofwel Steen der wijzen. Samen met haar cameraman (Edwin Hodge, The Purge), vertaler (Ben Feldman, Mad Men) en 3 Franse verkenners gaat ze de catacomben van Parijs in op zoek naar deze illustere steen. Wat ze daar aantreffen is veel erger dan ze hadden verwacht.

Meer weten? Lees mijn volledige recensie van As Above, So Below.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *