freaksofnature-packshotbrHorrorkomedie Freaks of Nature is nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray! In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Way To Blue mag Be Cool, Sodapop 2 Blu-ray examplaren van Freaks of Nature weggeven. Wil jij kans maken op een Blu-ray van deze leuke film? Beantwoord hieronder de volgende vraag:

In welke populaire serie speelde Freaks of Nature-acteur Ed Westwick?

Freaks of Nature
In Freaks of Nature begroeten we je in Dillford, waar drie dagen geleden alles nog normaal en rustig was: de vampieren stonden bovenaan de sociale orde, de zombies onderaan en de mensen konden zich redden in het midden. Maar deze delicate balans werd grof verstoord toen de alien apocalyps in Dillford arriveerde en een einde maakte aan de harmonie. Nu staan de mensen tegenover de vampieren en de vampieren tegenover de zombies in een niets ontziende bloedzuigende, hersen verzwelgende, vampier doorstekende, dodelijke strijd en ze zijn allemaal op de vlucht voor de aliens. Het is aan drie tieners – een mens, een vampier en een zombie – om samen uit te dokteren hoe ze van de buitenaardse bezoekers afkomen en de vrede kunnen herstellen in dit “normale” stadje.

Copyright: © 2015 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Freaks of Nature is sinds 16 maart 2016 verkrijgbaar op Blu-ray en DVD!
Lees hier mijn recensie van deze vermakelijke horrorkomedie: Freaks of Nature.

Bekijk de trailer hier:

Maak kans op een Blu-ray van Freaks of Nature
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op een Blu-ray exemplaar van Freaks of Nature! Tot en met woensdag 6 april 2016 kan je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaars ontvangen na 6 april bericht per mail.

Met dank aan Way To Blue en Sony Pictures Home Entertainment voor het beschikbaar stellen van twee Blu-ray exemplaren van Freaks of Nature! Bekijk ook de Facebook-pagina van Sony Pictures Home Entertainment!

Tags: ,

One Comment

  1. Daphne

    26 maart 2016 at 08:12

    Wauw super cool doe graag mee hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *