Films Films Films

[Gesloten] Winactie: maak kans op een Blu-ray van de komedie Central Intelligence!

centralintelligence-packshotKomedie Central Intelligence met Dwayne Johnson en Kevin Hart is vanaf 14 december verkrijgbaar op DVD en Blu-ray! In samenwerking met Triple P Entertainment en Universal Pictures mag Be Cool, Sodapop een Blu-ray examplaar van Central Intelligence weggeven. Wil jij kans maken op een Blu-ray van deze leuke film? Beantwoord hieronder de volgende vraag:

In welke film zijn Dwayne Johnson en Kevin Hart volgend jaar ook samen te zien?

Over Central Intelligence
De zwaarlijvige Robbie Weirdicht (Dwayne Johnson) werd tijdens zijn tienerjaren behoorlijk gepest, terwijl zijn populaire oud-klasgenoot Calvin Joyner (Kevin Hart) het grote talent was op het sportveld. Twintig jaar later heeft Robbie zich getransformeerd tot de gespierde CIA-agent Bob Stone, terwijl Calvin zijn belofte nooit heeft ingelost en een doorsnee accountant is geworden. Bob herinnert zich Calvin als zijn enige vriend en vraagt hem om mee te doen met een uiterst geheim onderzoek. De onvoorspelbare agent sleept zijn oud-klasgenoot mee in een wereld van schietpartijen, verraad en spionage. Tegen de tijd dat de brave Calvin beseft in wat voor een gevaarlijke situatie hij is beland, is er geen weg meer terug.

Maak kans op een Blu-ray van Central Intelligence
Vul het onderstaande formulier volledig in om kans te maken op een Blu-ray exemplaar van Central Intelligence! Tot en met maandag 19 december 2016 kan je deelnemen aan de wedstrijd. De winnaar ontvangt na 19 december bericht per mail. Succes!

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

1 reactie

  1. Leuke actie Gwen! Ik doe mee 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *