vm-carriebishopDe Veronica Mars film is nu te zien via Video on Demand. Misschien heb je de film al gezien en denk je… uhh wie was die Luke ook al weer? Of wil je de film nog kijken en heb je eerst een opfriscursus nodig? Hier een lijst van de belangrijkste afleveringen die je nog een keer moet kijken.

1) Pilot (#1.01)
Naast dat de hoofdpersonages geïntroduceerd worden, zien we in deze aflevering ook Van Clemmons, Cliff McCormack, Deputy Sacks, Celeste Kane en Corny voor het eerst.

2) You Think You Know Somebody (#1.05)
Hey, het is Luke! In deze aflevering vraagt Luke Haldeman om Veronica’s hulp bij het vinden van een piñata met steroïden. Luke is altijd één van mijn favoriete 09ers geweest.

3) An Echolls Family Christmas (#1.10)
Sean Friedrich heeft maar een kleine rol in de film, maar hij was in 3 afleveringen van Veronica Mars te zien. De belangrijkste van de drie is deze, waarin hij deelneemt aan het pokerspel. Daarnaast krijgen we in deze aflevering wat meer achtergrond informatie over Logan.

4) Mars vs Mars (#1.14)
Logan wordt in de film verdacht van de moord op Carrie Bishop. In “Mars vs Mars” ontmoeten we de pittige Carrie, toen nog in de vorm van Leighton Meester. Ook Leo zien we in deze aflevering.

5) A Trip to the  Dentist (#1.21)
In deze aflevering zien we een hoop klasgenoten van Veronica opnieuw voorbij komen, waaronder Luke, Sean en Carrie. Ook de bitchy Madison is hier te zien. Dit is ook mijn favoriete aflevering van de hele serie en één van de belangrijkste.

6) Normal is the Watchword (#2.01)
In de seizoen 2 première wordt Gia geïntroduceerd, dochter van Woody Goodman. Gia verwijst tijdens de film naar gebeurtenissen in “Not Pictured” (#2.22).

Ruby Jetson en Lou Cobbler zijn nieuwe personages en zijn nooit in de serie te zien geweest.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *