Ben Foster vind ik als acteur altijd het bekijken waard. In zijn nieuwe film The Program speelt hij Lance Armstrong, de man die ooit 7 keer de Tour de France won, maar zijn overwinningen af moest staan toen hij werd betrapt op dopinggebruik. Foster wordt geprezen om zijn sterke rol, al heeft hij bekend ook middelen te hebben gebruikt om zich voor te bereiden op zijn rol als Armstrong.

Chris O’Dowd speelt een journalist die vermoedt dat Armstrong doping gebruikt. The Program werd geregisseerd door Stephen Frears, die eerder The Queen en High Fidelity maakte. De cast bestaat verder uit Jesse Plemons, Lee Pace, Denis Menochet en Dustin Hoffman.

Bekijk de trailer hier:

Het is nog niet bekend wanneer The Program in Nederland te zien is.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ik ben benieuwd hoe deze film zal zijn. Vooral hoe het fietsen in beeld wordt gebracht. Dat vind ik toch altijd lastig met sportfilms waarbij de acteurs geen topsporters zijn.

    1. Ben Foster gaat wel ver voor zijn rollen dus hij zal wel een hoop getraind hebben. Niet dat hij dan het niveau haalt van een topsporter, maar hij kan goed doen alsof hij er één is 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *