In de originele Vacation uit 1983 zagen we dat Clark Griswold (Chevy Chase) samen met zijn gezin op weg was naar pretpark Walley World. Zoon Rusty, nu volwassen en gespeeld door The Hangover-acteur Ed Helms, besluit in deze nieuwe Vacation samen met zijn eigen gezin naar Walley World te gaan. Onderweg gaat er natuurlijk een hoop mis en komen ze onder andere Chris Hemsworth tegen met een uhh… een groot pakket.

Bekijk hier de red band trailer van Vacation:

In deze nieuwe Vacation zien we naast Helms en Hemsworth ook Christina Applegate, Leslie Mann, Charlie Day en originele Vacation-acteurs Chevy Chase en Beverly D’Angelo als de ouders van Rusty.

Tags: , ,

3 Comments

 1. De protagonisten (m)

  15 mei 2015 at 17:25

  Ik vond het origineel echt superleuk. Ik vraag mij af of deze nieuwe film ook dat niveau haalt. Voor de jongeren onder ons waarschijnlijk wel. Oooooh nu klink ik als mijn oma. Net alsof vroeger alles beter was 🙂 Ik word oud…

  1. Gwen

   15 mei 2015 at 18:33

   Haha dat gevoel ken ik! :p

   Als je goede herinneringen hebt aan het origineel dan kan een reboot/remake vaak alleen maar tegenvallen in mijn belevenis.

 2. Jacqueline

  19 mei 2015 at 13:17

  Ik vond al die National Lampoon films verschrikkelijk, maar voor een shirtloze Chris Hemsworth kijk ik alles (en deze trailer valt niet eens tegen :P).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *