Mijn favoriete Batman? Nee, het is niet Christian Bale, Michael Keaton of zelfs Batfleck, maar de Batman van The Lego Movie! Deze arrogante, emo Batman vond ik hilarisch en misschien wel het beste deel van The Lego Movie zelf. Wel meer mensen waren gecharmeerd van deze Batman, waardoor de beste (Bat)man volgend jaar te zien is in zijn eigen film genaamd The Lego Batman Movie.

Bekijk de trailer hier:

The Lego Batman Movie, met stemmen van Will Arnett, Ralph Fiennes, Michael Cera en Rosario Dawson, draait circa februari 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Tags:

4 Comments

 1. Wilco Born

  28 maart 2016 at 12:38

  Ik heb er zin in, al ga ik de trailer niet bekijken 😛

  1. Gwen

   3 april 2016 at 20:44

   Ik ook! Helaas duurt het nog even voordat de film in de bios draait.

 2. De Protagonisten (m)

  8 april 2016 at 12:59

  Haha grandioos. Ik vond hem ook supergaaf in The Lego Movie. Denk ik gelijk weer aan dat aanstekelijke liedje: Everything is awesome (die gaat niet meer uit je hoofd)!!!

  1. Gwen

   9 april 2016 at 13:32

   Nu zit het liedje ook weer in mijn hoofd! :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *