Mijn favoriete Batman? Nee, het is niet Christian Bale, Michael Keaton of zelfs Batfleck, maar de Batman van The Lego Movie! Deze arrogante, emo Batman vond ik hilarisch en misschien wel het beste deel van The Lego Movie zelf. Wel meer mensen waren gecharmeerd van deze Batman, waardoor de beste (Bat)man volgend jaar te zien is in zijn eigen film genaamd The Lego Batman Movie.

Bekijk de trailer hier:

The Lego Batman Movie, met stemmen van Will Arnett, Ralph Fiennes, Michael Cera en Rosario Dawson, draait circa februari 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

4 reacties

  1. Ik heb er zin in, al ga ik de trailer niet bekijken 😛

    1. Ik ook! Helaas duurt het nog even voordat de film in de bios draait.

  2. Haha grandioos. Ik vond hem ook supergaaf in The Lego Movie. Denk ik gelijk weer aan dat aanstekelijke liedje: Everything is awesome (die gaat niet meer uit je hoofd)!!!

    1. Nu zit het liedje ook weer in mijn hoofd! :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *