Het geliefde boek The Perks of Being a Wallflower van Stephen Chbosky is verfilmd met Emma Watson in één van de hoofdrollen. Ik heb het boek zelf niet gelezen dus ik weet niet in hoeverre ik boos of blij moet zijn met deze trailer. Inmiddels behoor ik zelf niet meer tot de doelgroep van deze tienerfilm (ik ben van de 10 Things I Hate About You generatie), maar er is genoeg om te waarderen.

 
1) Paul Rudd als de leraar van Charlie
2) Emma Watson in een film die niet begint met de woorden ‘Harry Potter’
3) Veel belovend talent Ezra Miller (We Need to Talk About Kevin) die zich van een luchterige kant laat zien
4) Mae Whitman is altijd welkom
5) De film is geschreven en geregisseerd door Chbosky zelf

The Perks of Being a Wallflower draait vanaf 25 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *