Adam Sandler en zijn films staan bekend om hun puberale humor, maar de populaire acteur laat zich ook wel eens van een andere kant zien. Denk aan Punch-Drunk Love van Paul Thomas Anderson (There Will Be Blood), een rol waar Sandler zijn enige Golden Globe nominatie mee verdiende. En nu is er The Cobbler van schrijver/regisseur Thomas McCarthy, die eerder verantwoordelijk was voor de geprezen films The Station Agent met Peter Dinklage en The Visitor met Richard Jenkins.

In The Cobbler speelt Sandler een verveelde schoenmaker die erachter komt dat hij iemands leven kan leven door letterlijk in hun schoenen te stappen. Hoewel dit ook prima het verhaal kan zijn van een standaard Sandler komedie, gaat McCarthy hier een andere kant mee op en lijkt Sandler beheerst te spelen. Bekijk hieronder de trailer:

Naast Sandler zijn ook Dustin Hoffman, Method Man, Ellen Barkin, Melonie Diaz en Steve Buscemi te zien. Het is nog niet bekend wanneer The Cobbler in Nederland te zien is.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *