Films Films Films

Marvel: Chris Pratt staat open voor S.H.I.E.L.D. gastrol en Daniel Brühl speelt bad guy in Captain America 3

guardiansofthegalaxy001Sinds het succes van Guardians of the Galaxy is Chris Pratt helemaal hot in Hollywood. Volgend jaar is hij te zien in nog zo’n high profile film, Jurassic World, maar hij is zijn TV achtergrond niet vergeten, want momenteel is hij nog bezig met de opnames van het laatste seizoen van Parks and Recreation. En volgens Zap2It staat Pratt er voor open om een gastrol te spelen in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., al geeft hij aan dat zijn aanwezigheid in de serie, als Peter “Star-Lord” Quill, wel moet passen binnen het Marvel plaatje:

“I wouldn’t rule it out. Marvel would have to decide, but if it made sense for the brand and for the story, yeah sure.” – Chris Pratt

Al eerder waren andere bekende gezichten van de Marvel films te zien in Agents of S.H.I.E.L.D., zoals Cobie Smulders (Maria Hill), Jaimie Alexander (Lady Sif) en Samuel L. Jackson (Nick Fury).

rush001En in ander Marvel nieuws: Daniel Brühl, bekend van Inglourious Basterds, is toegevoegd aan de cast van de derde Captain America film. Hij gaat één van de bad guys spelen in Captain America: Civil War, maar volgens Variety niet de belangrijkste bad guy. Ook Iron Man himself, Robert Downey Jr. zal zijn opwachting maken naast Chris Evans in Civil War, die gepland staat voor een release in 2016.

Gwen

Sinds 2011 aan het bloggen op Be Cool, Sodapop. Houdt van horror en '90s teen movies. In afwachting van Scream 6! Jessica Rothe is underrated. Volg mijn film avonturen op letterboxd. :)

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *